Apel către autori

În scopul de a prezenta un articol pentru evaluare, vă rugăm să nu ezitați să-l trimiteţi la adresa noastră de e-mail. Aceasta este singura adresă valabilă pentru trimiterea unui articol!

După ce vom primi articolul, veți primi un e-mail de confirmare, permițându-vă astfel să știți că articolul dumneavoastră a fost trimis spre examinare, dacă respectă cerințele preliminare prezentate pe această pagină web. Veți primi un răspuns în legătură cu concluziile experților noștri în 45 de zile.

Vă rugăm să rețineți că putem publica doar 8(10) articole per ediție (în funcție de numărul total de pagini, numărul maxim de articole poate fi mărit până la 12). Dacă articolul a fost primit după completarea numărului maxim de articole, veţi fi informat în ce număr va fi publicat.

Informații despre condițiile de redactare veţi găsi în Ghidul pentru autori sau puteți descărca șablonul de redactare/template.

Autorii își asumă întreaga responsabilitate pentru conținutul și corectitudinea științifică a lucrării.

Toate articolele pot fi supuse revizuirii editoriale și amendamentelor acestora. Editorul nu își va asuma responsabilitatea pentru eventualele erori sau omisiuni făcute de autor (i).